Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kesäkesäkesä!


Joka tuutista tulee valitusta kun kesä on ollut niin p***a. Täytyy myöntää että on vaikea pysyä positiivisena kun ikuisuudelta tuntuneen talven jälkeen ei tiedä onko nyt kesä vai eikö ole ja tuleeko sitä hellettä tänä vuonna lainkaan.

Toisaalta, harvoista aurinkoisista päivistä tulee otettua enemmän irti! ;) Kun aamulla herätessään näkee taivaan olevan pilvetön ja lämpömittarin kipuavan kohtuullisiin lukemiin, täytyy nopeasti pakata kimpsut ja viedä jälkikasvu rannalle tai keksiä jotain muuta hauskaa. 
Eihän sitä tiedä, onko ensi vuonna kesälomaa ollenkaan, tai tuleeko koko ensi vuotta. Paras elää nyt eikä suunnitella liikaa tulevaa.

Eilen olin kahden nuorimmaisen kanssa Seinäjoella. Syötiin lounasta Eps-torin viereisessä thaimaalaisessa ravintolassa, joka on ollut suosikkipaikkani jo vuosia. Nyt siellä on tarjolla myös sushia! :P


Käväistiin myös liikennepuistossa, joka löytyy Kirkkokadulta ja on maksuton. Autohommien lisäksi sieltä löytyy myös kaikenlaista puuhaa tarjoava leikkipuisto.
Kuvia en hoksannut siinä hötäkässä napsia lainkaan, yhden videon vain.

Tänään on ohjelmassa metsäretki, koirakin pääsee mukaan. Lähdetään tutkimaan, missä mallissa mustikoiden kypsyminen on. 

Hei, vielä yksi mainitsemisen arvoinen juttu ;)

Suljimme Putiikin ovet kesäkuun lopussa ja siitä eteenpäin on ollut LOMA!
En ole pariin viikkoon tehnyt juuri mitään käsitöitä, mikä on varmasti pisin aika siitä lähtien kun joskus 7-vuotiaana aloitin. Eipäs kun nyt valehtelen, Thaimaan reissu oli myös täysin virkkausvapaa. ;)

Into on hukassa, markkinoillekin piti valmistaa vaikka ja mitä mutta sitten tulee fiilis että mitä hittoa, en jaksa. On tässä jo virkattu niin että pidempikin tauko on paikallaan.

Jatkossa aion pitää harrastuksen harrastuksena (tämä ei tarkoita ettenkö enää ottaisi tilauksia tai tekisi myyntiin, en vain aio enää tehdä siitä itselleni pakkopullaa enkä tavoitella sillä suurempaa taloudellista hyötyä) ja työn työnä. Niitä ei sovi sekoittaa, sen olen tässä viime vuosina todennut. :) 

Tämmöinen pikapostaus tällä kertaa, sekavaa kuten tyyliin kuuluu! ;)

Mukavaa heinäkuun jatkoa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti