Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Terkkuja aurinkoisesta Saksasta!

Heippa ja terveisiä Hadamarista!

Täällä sitä tosiaan ollaan, toista viikkoa jo ja viikko lomailua vielä jäljellä. Miehen siskon ja hänen perheensä "vaivoina" ;)

Jos tätä sitten varsinaiseksi lomailuksi voi sanoa, arkea lasten kanssa mutta eri ympyröissä joten kyllähän se piristää!

Vähän nähtävyyksiäkin on ehditty käydä ihastelemassa.... Koti-ikävä ei ole vielä iskenyt kovin pahasti, tosin kun näkee täällä ihania taloja ja pihoja, alkaa sormet syyhytä päästä kaivelemaan omalle pihalle.

Jotain kevätpuuhia ennätin jo aloittaakin ennen reissua... Takapihan terassille hommattiin tuota vihreää terassimattoa jota ennen inhosin mutta niin se mieli muuttuu! S-Raudasta sitä saa (ent. Agrimarket). Kuten myös hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, on tullut todettua jo moneen kertaan :)

Huomenna meillä on ohjelmassa shoppailureissu Frankfurtiin :)

Toivon kovasti löytäväni Pip Studion tapettia, halvemmalla kuin Suomesta. Saa nähdä miten käy... 
Tarkoituksena olisi vierailla myös eläintarhassa. Lapsista se tietysti on kivaa, itseäni hieman säälittää ihmisten töllisteltäviksi vangitut eläimet :'(

Toivottavasti ei löytyisi mitään liian ihanaa sisustusliikettä, pelkään sekoamista. Siihen kun ei paljoa vaadita. Kaikenlaisia ideoita on jo kotiinpaluuta ajatellen, voi miesparkaa. Emme valitettavasti jaa yhtä värikästä makua, mistä olen varmastikin maininnut useaan otteeseen.

Esim. tämä pöytä, jota rakastan, on hänen mielestään "hirvittävä hökötys" ;)


Ok, ehkä se olikin, ennen lasikantta :)
Valituksia ei ole kuulunut enää sen jälkeen kun hommasin sen. Lasikolmiolla homma hoitui parissa päivässä ja palvelu sielläkin erinomaista!
Suosin tällaisissa hankinnoissa paikallisia yrityksiä ja suosittelen samaa muillekin! Paikkakunnallamme on monia hyviä juttuja kun vain pitää silmät auki ;)

Putiikkia on muutes tullut kova ikävä näitä lähikaupungin pikkukauppoja kierrellessä... 
Pakko alkaa taas kehittelemään jotain kunhan kotiudutaan!

Leppoisaa Pääsiäisen aikaa, hellikää rakkaitanne ja itseänne!

Janina
1 kommentti: